Earn some money when you like to talk

3

Posted by Hot Gadget Stuff | Posted in , , | Posted on Wednesday, November 18, 2009

Jika anda berfikir anda punya bakat untuk bercakap begitu banyak, dan anda berfikir bahawa mungkin anda boleh menggunakannya untuk mencari wang tapi tidak terlalu yakin tentang hal itu, di sini saya akan memberikan anda beberapa idea :)

Menjadi Forum Moderator - Anda boleh membina komuniti untuk blogger dan anda boleh memperoleh sedikit wang tunai di samping moderator forum.

Menulis Artikel untuk Website - Jika anda berfikir bahawa anda cukup baik secara bertulis, maka anda boleh menulis artikel untuk setiap website. Ingat satu hal. Kandungan adalah sangat penting, Tingkatkan kemahiran menulis anda dan mulai mencari wang dengan itu!

Get Paid for Forum - Banyak forum berkongsi pendapatan menawarkan program di mana anda boleh menjalankan iklan anda sendiri tentang perniagaan yang anda buat.

Terjemah Dokumen - Jika anda boleh bercakap apapun bahasa kedua, maka anda harus mencuba dan menghasilkan wang daripada itu. Begitu mudah, anda hanya perlu menterjemah dokumen dan dibayar untuk itu

Jadilah Counselor - Banyak orang lebih suka berbicara dengan seorang konselor melalui Internet berbanding berjumpa face to face. Jadi,ambil peluang ini dan tawarkan nasihat anda mengikut tarif per jam.


English version: e-moneymania.blogspot.com